BROWS 

56b30915-211e-4fc4-9498-31a78b73648d_edi

EYES

IMG_3207_edited.jpg

 LIPS

c42bb85d-13c1-4646-ae32-6c1019b50c1d_edi

SPMU

Semi Permanente Make-up

Een revolutionaire methode om er dagelijks stralend uit te zien, semi permanente make-up of ook micropigmentatie genoemd. Bij deze methode worden er natuurlijke pigmenten in de opperhuid aangebracht waarvan je 2 tot 5 jaar genot van hebt afhankelijk van jouw huidtype. Jouw favoriete look permanent op de gewenste plaats. Imperfecties die kunnen recht gezet worden. Je zal er nog nooit zo fabulous uitgezien hebben! 

De pigmenten worden steeds met een ultra fijne machinale naald aangebracht en de huid wordt verdoofd. 

Touch up

Een touch up is van uiterst belang omdat het pigment die de eerste afspraak geplaatst wordt tot 70% kan vervagen, afhankelijk van persoon tot persoon. Een touch up wordt na 6-8weken uitgevoerd na de eerste plaatsing. Na de touch up vervaagt het pigment maar tot 30%. Bij de touch up kunnen ook eventuele imperfecties aangepast worden en zal het resultaat van de SPMU véél langer zichtbaart zijn. 

BROWS

 

Powderbrows is één van de meest recente technieken voor semi permanente make-up die wordt aangebracht met een machinale ultra fijne naald. De hype van het moment!

 

Na bespreking van welke vorm en tint u uw droom wenkbrauwen wenst worden deze d.m.v. een potlood voorgetekend en symmetrisch gezet. Eens deze goedgekeurd zijn door u kan het plaatsen van het pigment gestart worden. 

Powderbrows €325

Touch up €65

EYES

Deepliner, een fijne eyeliner die we aan de wimperrand plaatsen. Hierdoor lijken uw wimpers voller waardoor je meer expressie krijgt maar toch nog een naturelle look kan behouden.

 

Deepliner Boven €195

Touch up €65

Deepliner onder €135

Touch up €50

Deepliner boven + onder €315

Touch up €65

Wingliner, gedaan met de stress voor het plaatsen van een perfecte wingliner & schrik hebben dat deze naar het midden van de dag uitgelopen is! Er kan nog gekozen worden tussen een volle wingliner of eerder voor een zachtere ombré wingliner.

Opgelet, dit type SPMU is niet geschikt voor personen met zware oogleden.

 

Wingliner boven €215

Touch up €65

Wingliner boven + deepliner onder €339
Touch up €65

LIPS

Full color, dolly lips (ombré) of een lijntje? We adviseren u graag welke stijl het beste bij uw persoonlijkheid past! 

Waarom SPMU op de lippen?

  • Asymmetrie rechtzetten 

  • Optisch vollere lippen 

  • Pigmentverlies op de lippen weg te werken

  • Dagelijks een frisse look & tijdbesparing!

 

Lippen €359
Touch up €65