Meet The Face treatments

skinovage.png

Skinovage

Een verzorging die perfect afgestemd is op elk huidtype.

dr babor 2.png

Doctor Babor

Nauwkeurig geconcentreerde werkstoffen die de huid op bijzonder intensieve wijze verzorgen.

reversive.png

Anti-aging

Laat ons u jong houden.

micro needling.png

Micro needling

Geef jouw huid extra glow en stevigheid.

YqOUgNvEQ%m1puh4swWhtA.jpg

Make-up

Straal met de perfecte make-up look.

Babor facials

Micro Needling - huidvernieuwing

Ervaar hoe uw herstellingsproces en uw aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur automatisch gestimuleerd wordt door microperforaties van uw opperhuid. Deze behandeling werkt niet enkel OP uw huid maar diep IN uw huid. Zichtbaar vermindering van rimpels, pigmentvlekken, littekens, striemen en verslappingen. Deze behandeling is aangeraden in kuurvorm, contacteer ons voor persoonlijk advies. 

Gelaat  € 129

Gelaat + decolleté € 159 

Andere gebieden  Prijs o.t.k

Skinovage - Innoverend huidbeeld 

Iedere persoon is uniek. En zo is uw huid dat ook.

Skinovage COMPACT (30MIN.)     € 35

Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, ampulle, masker & dagverzorging

Skinovage CLASSIC (60MIN.)   € 59

Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, ampulle, massage van gelaat, hals en decollete, masker& dagverzorging.

Skinovage PX (60MIN.)    € 79

Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, ampulle, massage van gelaat, hals en decollete, specifiek masker& dagverzorging.

Anti-Aging

HSR Lifiting                                € 95

Ontvouw uw schoonheid met uw persoonlijke anti-rimpel expert. Hierbij verwelkomen we u met de pijnloze liften waarbij u aan het genieten bent van uw huid die meer elasticiteit creëert, gladder wordt en uw contouren worden strakker en opgevuld. 

 

 

The Grand Cru Roses treatment       €99

Een exclusieve buitengewone gelaatsverzorging die onze veeleisende huid alles kan bieden. Een mix van 3 nauwkeurige op elkaar afgestemde rozenextracten die zorgen voor anti-aging, bescherming en uitsraling. Het resultaat, een huid die straalt en er gladder, gelijkmatiger en jeugdig frisser uit ziet.

 

 

REVERSIVE                            € 130

Morgen mooier dan gisteren. De verzorgingssensatie met RE-YOUTH-COMPLEX. Reactiveert de jeugdigheid van uw huid. Draai de tijd weer met de Reversive intensieve anti-aging verzorging waarbij u duidelijk onmiddellijk verschil merkt. Uw huid wordt gladder en strakker terwijl u volop ontstresst met de Lifting Touch Massage.   

 

 

Sea Creation                             € 195

Na 15jaar onderzoek bracht Babor deze exclusieve verzorgingslijn voor u uit ontworpen met de meest kostbare werkstoffen uit de diepste zeëen voor de revolutionaire, luxe anti-aging verzorging Sea Creation. Niet enkel de producten zijn exclusief, de belevenis zal u ook niet snel vergeten.

 

DOCTOR BABOR - Medical beauty

Deze cosmeceutice lijn van Babor gaat niet enkel werken op het gladmaken van rimpels maar ook onzuiverheden bestrijden, verstevigen en eventuele huidaandoeningen genezen.

 

Neuro sensitive (60MIN.)                           € 60

Voor extreme droge/gevoelige huid. Deze verzorging is ook ideaal voor neurodermitis/eczeem in symptoomvrije periode.

 

Skin Renew  (60MIN.)                                 €60

Vernieuwing van de huid door fruitzuren. Werkt als bestrijder tegen grove poriën, pigmentstoornissen, rimpels en onzuivere huid. Ideale behandeling aangeboden in kuurvorm, 8behandelingen in 8weken. Kuur: € 50/behandeling.

 

Repair Cellular  (60MIN.)                           € 70

Huidopbouwende behandeling. Deze behandeling is ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische en chirurgische ingrepen.

 

Purity Cellular   (60MIN.)                           € 70

Effectieve behandeling voor acute onzuiverheden.

 

Ultimate Vitamin C Treatment  (75MIN.)  €95

Versterkt de natuurlijke weerstand van je huid die beschadigd geraakt door vervuiling van uit het milieu en stress. Voor iedere belaste huid die bescherming nodig heeft. 

 

Ultimate A16 Detox (75MIN.)                   € 100

Zorgt als bescherming tegen het verouderen van je huid zoals pigmentverschuivingen, verlies van elasticiteit, grove poriën en vooral rimpels.

 

Ultimate Face Lifting  (75MIN.)                € 115

Doeltreffend en pijnloos alternatief voor inspuitingen met hyaluronzuur of collageen. Anti-age verzorging dat direct resultaat levert en ideaal is voor onderhoud na inspuitingen of plastische ingrepen. Zo zorgt u dat uw huid niet lui wordt.

 

*Onze gelaatsverzorgingen zijn inbegrepen met epilatie van de wenkbrauwen, overige is extra*

 

 

Extra bij uw verzorging

 

Ampullen crash-kuur

De hoog geconcentreerde ampullen zorgen voor een perfecte aanvulling van de ontbrekende voedingsstoffen van uw huid. Ampullen zijn 8x meer geconcentreerd dan dagcrémes. Les de dorst van uw huid in het instituut en thuis!

 

Vanaf

3 ampullen € 15                      6ampullen   € 25                  9ampullen € 40

 

 

 

 

 

Make-Up

 

Dag make-up  € 26

Feest make-up   € 36

Glow make-up  €49
Mini facial + make-up, d.m.v. reiniging, peeling en aangepaste verzorging bekomt men een egaler resultaat en zal de make-up langer stand houden.

 

Bruidsmake-up Trial   €45

Bruidsmake-up The day   €55

 Enkele weken op voorhand wordt uw bruidsmake-up besproken en al eens uitgewerkt voor een perfect resultaat te bekomen de dag van uw trouw.

 
 
 
 
 
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Beau-Gâtée. Proudly created with Wix.com