top of page

Bedrijfsbeleid Beau-Gâtée Beauty & Fit Bars

01 december 2021

Salon beleid.

Welcome

Van zodra u zich inschrijft in ons klantenbestand of een afspraak boekt gaat u automatisch akkoord met de huisregels. Good rules make great friends. Wanneer u een afspraak maakt, weet zeker dat u deze kan nakomen. Om lange wachttijden te vermijden raden we u aan om tijdig uw afspraak te boeken.

Afspraken boeken. 

Afspraken kunnen geboekt worden via ons online boeking systeem, telefonisch of ter plaatse in onze Beauty Bars. 

Afspraken kunnen minimum 48uur voor aanvang kosteloos gewijzigd of verplaatst worden. 

Afspraken die 24uur voor aanvang geannuleerd worden wordt het voorschot ingehouden, afspraken die de dag zelf geannuleerd worden of no-shows zullen integraal aangerekend worden ter dekking van onze kosten. 

De online agenda zal steeds open staan voor de komende 6maand. 

Hebt u een cadeaubon? Contacteer ons telefonisch of per mail om een afspraak vast te leggen. 

Voorschot.

Wegens de problematiek omtrent het nakomen van afspraken of laattijdig annuleren van afspraken gaan wij voortaan te werk met voorschotten voor uw eerstvolgende geboekte afspraak. Voorschotten zijn verschillend naargelang welke behandeling u boekt en worden in geen enkel geval terug gevorderd. Afspraken kunnen kosteloos gewijzigd worden minimum 48uur voor aanvang. Vindt hier het overzicht van de voorschotten. 

Boekt u graag meerdere afspraken zodat u zeker bent van uw geprefereerde plaats? Dat kan! 

Online zal u bij iedere afspraak een voorschot moeten vereffenen.
Boekt u meerdere afspraken ter plaatse in het salon zal u enkel een voorschot op uw eerstvolgende afspraak moeten vereffenen. Dit wilt zeggen dat u na uw afspraak bij het afrekenen en het boeken van uw nieuwe afspraak/afspraken uw reeds uitgevoerde behandeling afrekent + voorschot van uw eerstvolgende afspraak. Nadien zal u enkel het bedrag van de geboekte behandeling betalen mits u reeds een voorschot betaald heeft en nog verdere afspraken staan heeft bij ons. Heeft u geen verdere afspraken staan bij ons dan betaald u enkel het bedrag van de behandeling - het voorschot dat u al reeds voldaan heeft. 

Betalingen. 

Hou er rekening mee dat behandelingen enkel cash kunnen voldaan worden in het salon te Liedekerke & Wolvertem, het salon te Brugge beschikt van Bancontact. 

Groothandel aankopen kunnen op factuur geplaatst worden en krijgt u een termijn van 14dagen voor betaling na facturatie datum. Facturen die laattijdig vereffend worden zullen worden verhoogt met een interest van 10%.

Stiptheid op afspraken. 

Wij appreciëren het dat u zo stipt mogelijk aanwezig bent op uw afspraak zodoende wij u een optimale service kunnen bieden. 
Indien u niet tijdig aanwezig bent op uw afspraak zal de behandeling ingekort worden of geannuleerd worden indien er geen voldoende tijd over blijft. Hou er wel rekening mee dat uw voorschot ingetrokken wordt indien er geen voldoende tijd overblijft om uw behandeling uit te voeren door dat u te laat aanwezig bent. 

No-Show Fee
Voor het betalen van de no-show fee dient de betaallink te worden gebruikt die wordt toegevoegd in de eerste herinneringsmail die u hierover ontvangt.
Bij de tweede herinnering voor een niet nagekomen afspraak zal een administratieve kost van 10 euro in rekening worden gebracht. Deze vergoeding dekt de kosten die gepaard gaan met het reserveren van tijd en middelen voor de gemiste afspraak.

 

Betaling van de No-Show Fee
De no-show fee zal worden toegevoegd aan het verschuldigde bedrag van de klant en dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden voldaan, eveneens via bijgevoegde betaallink.

Services refund policy.

Hoewel we er alles aan doen om onze klanten zo gelukkig mogelijk te maken, zijn alle serviceverkopen definitief. Wij zijn een klein bedrijf en kunnen helaas geen restitutie bieden voor gebruikte of ongebruikte afspraken / sessies voor individuele services, servicepakketten of serviceseries. Afspraken die tijdig zijn geannuleerd zijn en reeds betaald of gedeeltelijk betaald zijn blijft uw tegoed één jaar geldig.

Gift Cards.

Cadeaubonnen kunnen aangekocht worden bij Beau-Gâtée in de winkel. Ze kunnen worden gebruikt voor elke behandeling of product. Cadeaubonnen moet aanwezig zijn op het moment van aankoop / gebruik. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld of vervangen. Alle verkopen zijn definitief. Cadeaubonnen zijn één jaar geldig en kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

Product return policy. 

Hoewel onze doelstelling bij Beau-Gâtée is om ervoor te zorgen dat onze productaanbevelingen voor u werken, reageert uw huid soms niet zoals verwacht. Wij werken met onze klanten samen om de beste producten te kiezen op basis van hun huidverzorgingsbehoeften.

Als u een huidverzorgingsadvies of -behandeling van Beau-Gâtée hebt ontvangen waar u een negatieve reactie in de vorm van een allergie op hebt, verwelkomen wij uw enigszins gebruikt product te retourneren. Er wordt dan een retour formulier opgesteld naar het productmerk zelf. U kunt een ander product kiezen of een volledige terugbetaling krijgen in de vorm van een tegoedbon. Geld terug is niet beschikbaar. Dit beleid geldt binnen de 48uur na uw behandeling of aankoop. Indien de aankoop op latere termijn gebruikt is geweest mag de productinhoud maximum 10% vermindert zijn, zo niet worden er geen retours aanvaard.

Webshop Verzend- en leveringsbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beau-gatee.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Gratis voor bestellingen die door de brievenbus passen
€6,00 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Bpost. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

BEAU-GÂTéE
Tel: +32471 22 58 67
Mail: info@beau-gatee.com
De handelsnaam van ons bedrijf is: Beau-Gâtée 
Onze domeinnaam is www.beau-gatee.com
Ons vestigingsadres:
Pijpstraat 10

1770 Liedekerke

België
BTW: BE0669.841.319

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@beau-gatee.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Paypal
– Overboeking
– Bancontact

Thank you for supporting and respecting the policy of our business.


 

bottom of page