House rules Beau-Gâtée

Welcome...

Van zodra u zich inschrijft in ons klantenbestand gaat u automatisch akkoord met de huisregels. Good rules make great friends.
Wanneer u een afspraak maakt, weet zeker dat u deze kan nakomen. Om lange wachttijden te vermijden raden we u aan om tijdig uw afspraak te boeken.

Oops I’m late...

Omdat we graag iedereen proberen te behandelen binnen de afgesproken tijd vragen we u om tijdig op uw afspraak te komen, al onze behandelingen zijn tot op de minuut berekend. Hebt u onderweg een hindernis dan vinden we het altijd aangenaam dat u ons inlicht van uw vertraging. Komt u 15min te laat op uw afspraak dan zal de tijd dat u te laat bent afgetrokken worden van uw behandelingsduur of automatisch geannuleerd en gefactureerd worden indien de tijd niet kan verkort worden zoals bv. voor gelnagels.

Cancellations

Een afspraak kan kosteloos geannuleerd worden door minstens 48uur op voorhand ons te verwittigen. Dit kan via telefoon, social media, email of sms. Uw afspraak is pas geannuleerd na onze bevestiging. Indien afspraken niet tijdig geannuleerd worden zal er 30€/uur aangerekend worden alvorens er een nieuwe afspraak ingeboekt kan worden. De duur van de behandeling staan telkens vermeld op ons online boekingssysteem. Afspraken die de dag zelf geannuleerd worden of niet nagekomen worden zullen helaas volledig in rekening gebracht worden.
Bij hindernis van uw afspraak kan u iemand anders gelukkig maken door uw afspraak door te geven aan een andere klant. En dit enkel door een telefoontje, email of sms naar ons zoals hierboven vermeld. Zo vermijdt u de extra kosten.

Services refund policy


Hoewel we er alles aan doen om onze klanten zo gelukkig mogelijk te maken, zijn alle serviceverkopen definitief. Wij zijn een klein bedrijf en kunnen helaas geen restitutie bieden voor gebruikte of ongebruikte afspraken / sessies voor individuele services, servicepakketten of serviceseries.

Gift cards

Cadeaubonnen kunnen aangekocht worden bij Beau-Gâtée in de winkel. Ze kunnen worden gebruikt voor elke behandeling of product. Cadeaubonnen moet aanwezig zijn op het moment van aankoop / gebruik. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld of vervangen. Alle verkopen zijn definitief. Cadeaubonnen zijn één jaar geldig en kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

 

PRODUCT RETURN POLICY

Hoewel onze doelstelling bij Beau-Gâtée is om ervoor te zorgen dat onze productaanbevelingen voor u werken, reageert uw huid soms niet zoals verwacht. Wij werken met onze klanten samen om de beste producten te kiezen op basis van hun huidverzorgingsbehoeften.

Als u een huidverzorgingsadvies of -behandeling van Beau-Gâtée hebt ontvangen waar u een negatieve reactie in de vorm van een allergie op hebt, verwelkomen wij uw enigszins gebruikt product te retourneren. Er wordt dan een retour formulier opgesteld naar het productmerk zelf. U kunt een ander product kiezen of een volledige terugbetaling krijgen in de vorm van een tegoedbon. Geld terug is niet beschikbaar. Dit beleid geldt binnen de 48uur na uw behandeling of aankoop. Indien de aankoop op latere termijn gebruikt is geweest mag de productinhoud maximum 10% vermindert zijn, zo niet worden er geen retours aanvaard.

Thank you