Newbie one by one lashextensions

IMG_0118_edited.jpg

Droom jij er van om mensen de perfecte blik te geven? Wij helpen jou! Een aangename en uitgebreide privé opleiding in 3 étapes. Alle onze aandacht gaat naar jou zodat je later jouw klanten de perfecte naturelle lash-look kan geven.

Etape 1
Theorie les + techniek leer op oefensponsjes.
Deze dag leer je welke soorten materialen er bestaan en het gebruik hiervan. Dit gaat van de soorten wimpers, tot tweezers, lijmen, hygiëne, oogsoorten, marketing, hoe wimperextensions verwijderen, enz. Eens de theorie doorgenomen wordt het aanbrengen van wimperextensions op een oefenspons doorgenomen.

Huiswerk: Oefen het plaatsen van de wimpers op het sponsje regelmatig thuis voor de techniek te vinden die jou het beste past.

Etape 2 (2weken na étape 1)
Praktijk op model
Bij deze étape gaan we over tot het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions op een model. Het model mag geen wimperextensions of make-up dragen bij aanvang van de opleiding.

Etape 3
Bijwerking van wimperextensions
Bij deze les oefenen we de bijwerking van wimperextensions. Dit hoeft niet persé hetzelfde model te zijn als de vorige étape, wel een model met one by one wimperextensions.

BONUS étape ( €62.00 excl. Btw / 2uur)

Gebruik je graag wat extra hulp? Maak gebruik van de bonus étape voor jouw vragen te stellen en jouw skills te oefenen op een model in het bijzijn van jouw docent.

Prijs

De 3-daagse opleiding,, syllabus, certificaat & opvolging tijdens en na de opleiding bedraagt €660 excl. BTW. Startpakket is niet inbegrepen.

Locatie

Opleidingen gaan door in de Smedenstraat 10, 8000 Brugge.

Professioneel startpakket: 

Het pakket dat hieronder wordt opgesomd is professioneel materiaal van LashBoxLa & LashExtend. Vele opleidingscentra gebruiken als startpakket goedkoop materiaal. Wij vinden dat je ook als student met degelijk materiaal te werk moet gaan. Zo kan je van in het begin jouw klanten professioneel behandelen. 

Met dit pakket kan je gemiddeld 25 klanten behandelen, enkel de wimpers hoeven aangevuld te worden omdat deze rapper opgebruikt zullen zijn t.o.v. al het andere materiaal. Lijm is 3maand houdbaar voor degelijke kwaliteit te kunnen garanderen.
Ook bevat het pakket verkoopproducten zoals reinigingsschuim & borsteltjes die je aan jouw klanten kan verkopen voor een extra omzet en goed onderhoud van jouw werk.

- One by one wimpers

- Tweezer gebogen
- Tweezer recht
- Lijm

- Lijmpallet
- Reinigingsdoekjes voor lijm - Tape microvezel (3)
- Tape clear (3)
- Cleaning bottle (3)
- Medische foam tape
- Cleansing foam (3)
- Lijmcontainer
- Primer
- Lijm remover
- Borsteltjes
- Microborsteltjes
- Uniform brushes (3)
- Wimperpallet
- Oefenslonsjes
- Luchtpompje
- Wimperspiegel

Pakket t.w.v. €395,00

Gespreide betaling mogelijk na aanvraag.